Mahieu Services in Vilvoorde, uw specialist in behangen, verven & gyprocwerken

Bescherming & renovatie van buitenmuren

Uw gevel wordt voortdurend blootgesteld aan de invloed van het weer. Barre temperaturen, wind en nattigheid doen afbreuk aan de conditie van uw gevel. Vertonen uw buitenmuren ook sporen van het klimaat of van de ouderdom? Dan maakt Johan Mahieu uw gevel weer als nieuw! Zo verdwijnen vocht- en mosvlekken als sneeuw voor de zon. En maakt Johan komaf met verweerde muren. Uw winst? Een flinke meerwaarde voor uw woning!

Accentmuur door te verven & behangen

Bent u die saaie, bleke muren beu? En wilt u uw interieur een frisse make-over geven? Dan bent u bij Johan Mahieu aan het juiste adres. Want hij brengt opnieuw kleur in uw interieur. Of u nu houdt van trendy of klassiek, landelijk of romantisch – hij brengt gegarandeerd de kleur van uw dromen in huis door te verven of behangen! En met een opvallende accentmuur schept u een dynamische sfeer. Met vrolijke of felle kleuren. Met gedurfde color blocking. Of zelfs met behangpapier vol knotsgekke patronen – het kan allemaal!

Afwerking Gyproc-wanden in de regio van Vilvoorde

Tenzij u een bedreven doe-het-zelver bent, laat de afwerking van uw Gyproc-wanden vaak te wensen over. Slecht afgewerkte voegen, een verkeerde primer of hardnekkige barsten geven een slordige indruk. Geen nood! Johan Mahieu in Vilvoorde is een krak in Gyproc-werkzaamheden. Hij herstelt schoonheidsfoutjes en maakt uw wanden en plafonds glad en naadloos. Zo vormen ze de perfecte ondergrond voor uw verf of behang.

 

Op zoek naar een door de wol geverfde specialist voor uw schilder-, behang- of Gyproc-werkzaamheden? Contacteer snel Johan Mahieu voor professionele raad op maat! Mahieu Services is werkzaam in de ruime regio van Vilvoorde: Machelen, Koningslo, Grimbergen, Wemmel & Meise.

Gyprocwerken in Vilvoorde, Grimbergen & verder!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Voor de binnenschilderwerken
Na de binnenschilderwerken