Binnenschilderwerken & buitenschilderwerken in Vilvoorde, Grimbergen, Machelen & verder!

Algemeen schilderwerk in de regio van Vilvoorde

Een lik verf doet wonderen – tenminste als u vertrouwt op een professional als Johan Mahieu in Vilvoorde. Deze handige schilder en decorateur maakt uw huis in een mum van tijd een stuk fraaier. Zowel voor binnenschilderwerken als buitenschilderwerken kunt op Mahieu Services rekenen. Want Johan schildert élk oppervlak met oog voor detail. En met een perfecte afwerking.

Veelzijdig en kwalitatief met AkzoNobel

Johan Mahieu in Vilvoorde voert ál uw schilderwerken uit. Voor uw nieuwbouw- en uw renovatieproject. Met kwaliteitsmerken als Sikkens en Trimetal van het gerenommeerde AkzoNobel. Zo kiest u uit ontelbare kleurcollecties en diverse afwerkingen voor verf en behang.

 

Van mat of glanzend tot beschermend en isolerend. Van chic en elegant tot strak en minimalistisch. Overdonderd door de keuze? Johan adviseert u over de beste verf voor úw project.

Voorbereiding, herstelling en afwerking

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een onberispelijk resultaat bij schilderwerken. Daarom controleert Johan de ondergrond voor hij aan de slag gaat. Vertoont uw pleister onvolkomenheden? Dan voert hij eventuele reparaties uit. Is de bestaande verflaag ondermaats? Dan brengt hij een speciale onderlaag aan. Zo past hij voor elk probleem de passende verfsoort toe. Het resultaat? Een hoge afwerkingsgraad!

 

Is uw huis toe aan een opknapbeurt? Contacteer snel Johan Mahieu voor vrijblijvend advies en een gratis offerte voor al uw buitenschilderwerken en binnenschilderwerken. Mahieu Services is actief in de ruime omgeving van Vilvoorde, Machelen, Grimbergen, Koningslo, Meise & Wemmel!

Heeft uw huis een kleurtje nodig? Dan zorgen wij voor een kleurrijk resultaat! Contacteer ons voor al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en behangwerken in de omgeving van Vilvoorde, Grimbergen, Meise, Wemmel, Koningslo & Machelen!